Deutsch slovenščina Magyar Tschechisch English Dutch Slowakisch Italiano
Home
 
Kategorie: Winter

Hohentauern

Slnečnú náhornú plošinu Hochplateau obkolesuje viac ako 20 vrcholov s nadmorskou výškou väčšou než dvetisíc metrov. K dispozícii je 13 km sieť upravených bežeckých trás, a to s dvomi diagonálnymi stopami pre klasickú techniku, s jednou paralelnou pre korčuliarov a s jednou stále zasnežovanou centrálnou stopou, ktorá dosahuje dĺžku 2,5 km. Ponuku doplňuje 5 atraktívne vybudovaných vstupov na trasy s informačnými tabuľami a zodpovedajúcimi možnosťami pre parkovanie a občerstvenie.

 

V oblasti Hohentauern sa kladie veľký dôraz na optimálnu ponuku aktívneho odpočinku. Odborný personál ponúka svojím návštevníkom poradenské služby a starostlivosť športového lekára. Oblasť Hohentauern nezaspala na vavrínoch. Zodpovední sa snažia o skvalitnenie infraštruktúry a služieb.

 

Pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť od bežeckého športu, sú pripravené zimné turistické chodníky s dĺžkou 10 km, na ktoré sa môžete vydať s celou rodinou.

 

Oblasť Hohentauern sa vyznačuje rôznymi druhmi športu. V ponuke je sánkovanie, korčuľovanie alebo curling, taktiež túry na lyžiach.

 

Viac informácií